Infuzion är nålfria behandlingar

För några år sedan lärde jag känna ett innovativt tekniskt gäng från Frankrike. Dom är välkända för att vara kreativa och begåvade när det gäller utveckling av estetiska maskiner. Alla konstruktörer av medicinteknisk utrustning vet exakt vem dom är och beundrar Olivier och André enormt. Så även jag!

Vi säljer en stor del av deras maskiner på Medicera och våra kunder som är kliniker, läkare och sjuksköterskor är också supernöjda.

För 2 år sedan visade Olivier och André mig en apparat som kunde slussa ner hyaluronsyra 3 millimeter ner i huden via porerna. Först trodde jag inte att det var sant men efter att jag fick prova och även två hudterapeuter jag jobbar nära med testade, så förstod vi att detta var en revolution!

Infuzion blev först introducerad för läkare. Tanken var att dom skulle kunna behandla stackars patienter som var spruträdda. Men det fanns knappt någon läkare som var intresserad. Läkare gillar att stickas. Det går snabbt och många patienter är oftast förberedda på att ett läkarbesök kan innebära smärta.

Ett besök hos en hudterapeut skall dock vara angenämt och trevligt. Därför blev Infuzion, nålfria injektioner så stort när jag började sälja apparaten hos hudterapeuter. Tack vare hudterapeuterna tror jag att vi är på väg till något riktigt stort. Det här är bara början.

Både jag, Olivier och André håller på att arbeta fram nya tekniker. Som ni säkert känner till så har jag länge utvecklat egna hudvårdsprodukter för oss och andra företag under många år. Jag jobbade för ett hudfillerföretag i Schweiz under 2006-2007. Här har jag fått enorma kunskaper om tillverkning av hyaluronsyra, fillers, skin boosters med mera. Så vänta ni bara, inom 2 till 3 månader lanserar jag en ny stabiliserad skin booster ni kommer att gilla,

Kommentera