SkinPlan i Dubai går bra

Idag hade jag möte på morgonen där bland annat SkinPlan presenterades. Alltid lika kul att göra en vetenskaplig SkinPlan hudanalys. Alla blir så glada när de på en minut får veta exakt hur deras hud mår och vilka SkinPlan produkter som de ska använda.

Sen bar det iväg till lagret. Möte där med mina två kollegor, lite god lunch på restaurangen bredvid och så pratade vi oss igenom vad som ska förbättras. Jag ville ta ett foto med oss tillsammans på lagret men Tim vägrade. Han ville först gå till frisören och göra sig fin! Det får bli en annan gång.

Förhandlade på telefon om avtalet med Dubai. Här säljer vi SkinPlan på apoteken sedan tre år. Dom frågade mycket om Infuzion och jag lovade att vi ska titta in på möjligheten att börja sälja det där. Det är tack vare Pillan Lundberg (som även är ansikte ut där) som vi finns på apoteken i Dubai idag. Pillan ordnade allt så fint så vi träffades halva vägen båda två i Monaco och signerade avtalet där med stor fest på Buddha Bar.

Som sagt en dag med mycket att göra. Satt i fruktansvärd trafik senare och missade en behandling på vår klinik där alla tester utförs, Center of Excellence. En ny produkt för varumärket Infuzion ska ut i mars nästa år.

Man hinner inte med det som står i kalendern. Nya krafter imorgon såklart!

1 comment / Add your comment below

Kommentera