Ta extra hand om din hud under vintern

Passa på att ta extra hand om din hud under vintern. Det finns vissa behandlingar som man inte kan göra på sommaren som till exempel kemisk peeling. Eftersom huden blir extra känslig efter en peeling så måste man vara mycket försiktig med sol. Det gäller att smörja in sig med massor av solskydd och hålla sig i skuggan så mycket som möjligt.

Samma sak gäller efter en hudslipning. Solen kan vara förödande och orsaka pigmentfläckar. Om två veckor kommer vi att erbjuda massor av nya peelings och även för kroppen.

Tänk er vad skönt att stå i duschen och peela bort alla elaka döda hudceller som fastnat på kroppen och annars inte går bort när man duschar. Speciellt under vintern då huden är extra torr.

Body Cleanser Peel kommer i en 150 ml flaska. Håll utkik här på min sida när den kommer ut till försäljning. Bli först med att få den mest mjuka, lyxiga och fina kroppshud någonsin!

Att bara rengöra huden med tvättlotion eller tvål gör inte att man blir av med döda hudceller. Det krävs en peeling som ger dig en silkeslen hud.

Torr hy gör även att huden åldras i förväg. Det är viktigt att ta hand om kroppen och dess hud med en peeling och en bra skyddande lotion.

Kommentera