Countdown Paris!

Om 5 dagar, närmare sagt på onsdag den 31 januari är vi mitt i Paris. Det blir jag och några till från vårt företag som kommer att vara där.

Först blir det en konferens på Peninsula hotel och sen mot kvällen vid sextiden börjar en Cocktail med representanter från hela världen. Vi kommer att sända LIVE härifrån på vår Facebook-sida Medicera.

Gå in och lika oss så att du är med från första dagen, onsdag den 31 januari till lördag den 3 februari.

Vi kommer att visa alla stora nyheter inom anti-ageing!

Va med när vi intervjuar flera intressanta personer som jobbar inom anti-ageing branschen!

Fillern Stylage är den snabbast växande fillern i Europa. Nu i år firar vi tillsammans med dom 20 års-jubileum och kommer att lansera en ny patenterad filler till serien Stylage.

Jag gillar verkligen alla i teamet på Laboratoires Vivacy. Dom är innovativa och har lyckats ta fram flera patent.

En av huvudägarna är Waldemar Kita. Som ung man spelade han professionell fotboll. Men med åren insåg han att fotbollsyrket inte skulle hålla för evigt och utbildade sig till optiker. Detta räckte inte för honom heller, att stå som optiker och hjälpa folk med glasögon.

Han grundade bolaget Corneal som tillverkade intraokulära linser för kataraktoperation och vid behandling av glaukom. Företaget växte och blev en av de största i Europa. År 2005 hade han en omsättning på 56 miljoner Euro. Han insåg också att man även kunde använda hyaluronsyran till annat som att tillverka hudfillers. Det blev Juvederm.

Ett år senare 2006 sålde han sitt bolag till det amerikanska företaget Allergan, för 170 miljoner Euro.

Eftersom Waldemar gillar fotboll från ung ålder, så köpte han klubben FC Nantes i augusti 2007. Idag är han ägare av Laboratoires Vivacy, världens bästa filler. Han återgick alltså till de sakerna som gett honom mest glädje i livet; fotboll & fillers.

Till sist vill jag tillägga att han verkligen sprider glädje. Han är alltid glad och älskar att skoja.

Waldemar Kita, ägare av Lab. Vivacy som har Stylage fillern.

Kommentera