Stylage kommer med ny spruta

Vi är just nu i Paris på världens största anti-ageing kongress. Idag var det dags att ta del av massor med nyheter från det innovativa företaget Laboratoires Vivacy. Dom tillverkar en av Europas snabbast växande och populära filler; Stylage.

Så i år har deras tekniker utvecklat en helt ny spruta som gör att din behandlare kan arbeta mer precist, noggrant och finare. En helt ny känsla att hålla i denna spruta som ger en mycket större komfort.

Jag tänkte direkt på behandlarna som är stjärnor och sprutar hela dagen. Dom behöver en spruta som är bekväm att arbeta med och som ger dom möjligheten att arbeta finare och mer exakt.

Här kommer Stylage bi-Soft. Den ser ut som godis och vi i Sverige är ett av de 6 första länderna som får lansera den av sammanlagt 85 länder!!

Kommentera