Jag bloggar på min egen sida

Hej alla underbara följare. Jag bestämde mig häromdagen för att börja blogga på min egen sida istället. Från och med nu kan ni läsa, ännu oftare nyheter om allt kring skönhet, branschen, nyheter, skandaler och annat gött!

Ni hittar mig från och med nu på www.medicera.com under BLOGG. Annars har ni också mer att läsa och se filmer under SENASTE NYTT

Just nu sitter jag här och skriver till er från IMCAS kongressen i Paris. IMCAS, som ni kanske alla inte alla vet, är världens största anti-ageing kongress där tusentals som jobbar på kliniker träffas årligen.

Skönhetsbranschen innebär att många klär upp sig, som om de var på väg till en nattklubb. Jag trycker det är överdrivet och fattar inte hur de orkar ta sig runt på högklackat i timmar under fyra dagar.

Men jag är nog en mer bekväm person som är 1.83 m lång. Behöves inte några klackar här för att jag ska synas, haha..

Kommentera