Hyaluronsyra är skönhet!

Jag har nu jobbat i skönhetsbranschen i över 25 år. Under de första åren så marknadsförde branschen dyra hudcremer som skulle få bort rynkor. Det var på den tiden många trodde att ju dyrare en creme var desto bättre effekt hade den. Men med tiden så kom hudfillers in i bilden. En spruta skulle trolla bort rynkorna på nolltid. Var det verkligen sant eller ett påhitt?

Restylane var den första kända produkten som kom ut på marknaden i Europa. Den var baserad på hyaluronsyra. En injektion skulle hålla i upp till ett år. Innan dess fanns det kollagensprutor. Dom blev aldrig riktigt populära då dom bara höll i 3 månader.

Så gick utvecklingen  från dyra hudcrèmer till kollagensprutor och sen till hyaluronsyrasprutor. Idag domineras hela skönhetsmaknaden  av hyaluronsyra i både fillers och hudvård.

Mitt företag är distributör i skandinavien för världens bästa filler, Stylage. Men snart kommer jag att lansera min tredje produkt med hyaluronsyra för Infuzion. Innan dess tog jag fram SkinPlans Hyaloronic Acid Day Cream och Hyaluronic Acid Eye Care Gel. Vilken tur.

Jag ÄLSKAR HYALURONSYRA!

 

 

Kommentera