Automatisk lymfdränage för en skönare kropp

Idag testade vi på Center of Excellence en ny apparat som ger automatiskt lymfdränage.

Vår kropp består av lymfkärl som brer ut sig i ett nätverk genom kroppen. Dessa producerar cirka 1-2 liter lymfvätska per dygn. Man kan få lymfödem som är en svullnad och som beror på att lymfsystemet av svaghet, skada eller sjukdom inte klarar av att transportera bort tillräcklig mängd lymfa från vävnaden. 

Apparaten vi testade idag och som vi säljer heter Pressofast och kommer från det franska företaget Dermeo. Den ger en  automatisk lymfdränagebehandlingar med mjuka, lätta massagerörelser i riktning mot lymfstationerna. På så sätt kan skadliga ämnen avlägsnas snabbare. Dränaget påverkar också det autonoma nervsystemet och verkar smärtstillande och lugnande. En rening av lymfsystemet gör att vi alla mår betydligt bättre. Perfekt efter en cellulitbehandling, fettsmältning med CaviFast från Dermeo eller svullna ben.

Det var helt underbart att ligga och läsa en tidning samtidigt som apparaten helt automatiskt utförde en fantastiks massage. Det här kommer jag att göra ofta. Nedan bilder på före och efter 6 behandlingar med lymfdränage. En behandling kostar 900 kr.

 

Kommentera