Jag är uppfinnare

Jag älskar att klura på saker. Det har alltid varit så, så länge jag kan minnas. Slutligen blev mitt ”klureri” något bra. År 2013 utvecklade jag ett nytt solskyddssystem som gör det säkrare att sola och att inte bränna sig i solen. Det hela blev slutligen patenterat i flera länder som Europa, USA, Australien och Mexiko.

Så i år tog ja fram något helt annat. En boll som ska få alla människor att må bra. Vi är nämligen jättedåliga på att ge varandra komplimanger. Får man en komplimang eller två så mår man direkt bättre.

ONE KIND WORD CAN CHANGE SOMEONES ENTIRE DAY

Det går ju inte att påtvinga folk att säga snälla saker till varandra, så jag kom på ett lekfullt sätt istället. En boll; KindBall som man kastar till varandra och samtidigt säger något snällt om den personen. Sen håller man på ett tag. Det blir skratt och är faktiskt riktigt roligt. Både för barn och vuxna, hemma eller med arbetskamraterna. Skaffa dig en KindBall själv och börja!

Kommentera